Блог

Дізнайся більше про пілатес! 


Назва пілатесу походить від імені його засновника і німецького спортсмена - Joseph Pilates. Винайдено цей вид фітнесу на початку попереднього столітя. Головною ціллю є розвиток та зміцнення всіх груп м'язів тіла. Пілатес особливо популярний в Європі та США. 

Заняття з пілатесу підходять для людей з будь-яким рівнем фізичної підготовки, допомагає стати сильнішим а також пластичнішим, збільшує усвідомленість себе, а також змінює дихальні звички. Пропоную Вам дізнатись, які переваги для здоров'я можна отримати, регулярно займаючись за системою Пілатес.

Безліч проведених досліджень доводять величезну користь пілатесу. Сьогодні розповімо, чим же так корисний пілатес і чому його варто спробувати кожній жінці.

Спеціально для Вас, я підготувала комплекс вправ з еластичною стрічкою. Виконувати ці вправи можна вдома, ефективно тренуючи м'язи всього тіла. А що саме головне - Вам не потрібний спеціальний коштовний інвентарь! Вистачить мати еластичну стрічку для занять пілатесом та звичайний стільчик! На головній сторінці Ви знайдете галерею з фотографіями...

© 2018 MyPilates - Rivne
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started